Werkcommissie - Welkom op de website van WatersportVereniging Amsterdam

Opgericht 27 Januari 1918
Lid Watersportverbond
Watersport Vereniging "Amsterdam" 100 jaar!!
Ga naar de inhoud

Werkcommissie


Nieuwe info van de werkcommissie 2018
Beste Watersporters,
 
Ook in 2018 het jaar waarin de WVA 100 jaar bestaat rekenen we weer op een grote opkomst met de havenwerkdagen het hellingen en uiteraard ook voor de barbezetting van het cluhuis, zodat dit zo veel mogelijk open is en kan blijven!Maar dat kunnen we uiteraard alleen maar met de hulp van AL onze leden doen!
 
HELAAS ZIJN NOG NIET ALLE DATA BEKEND, WE ZIJN ER DRUK MEE BEZIG DUS ZE ZULLEN SNEL VOLGEN!!!
 
Vandaar dat ik u bij deze verzoek om u zo spoedig mogelijk op te geven via de knoppen Havenwerk/Hellingen of barbezetting voor één of meerdere, gezellige Havenwerkdagen, het Hellingen of een leuke bardienst. Doet u dit a.u.b. wel zo snel mogelijk dan is de keuze het grootst, anders loopt u het risico dat u later automatisch wordt ingeroosterd voor een activiteit of datum die u misschien niet uitkomt.
 
Heeft u buiten de vastgestelde werkdagen om de behoefte om aan de slag te gaan dan kan u ook altijd even contact opnemen met onze havenmeester Wim Ebbeling tel: 0626567838 om hem te komen helpen, hij kan altijd wel hulp gebruiken.
 
BELANGRIJK!! Vergeet niet de presentielijst af te tekenen als u heeft gewerkt, of als u Wim heeft geholpen dat even aan mij door te geven.
Met vriendelijke groet,
Arie de Bruijn
2e Algemeen Commissaris.
Terug naar de inhoud